Η εταιρεία

Η Elviox ltd είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων κατασκευών.

CUSTOM MADE

Λόγω του ότι η Elviox ltd είναι μία κάθετη μονάδα επεξεργασίας ξύλου, το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της μπορεί να κατασκευάσει οτιδήποτε έχετε φανταστεί από ξύλο. Αυτό μπορεί να είναι ένα τραπέζι που έχετε σχεδιάσει ή φανταστεί οι ίδιοι, ένα ιδιαίτερο κρεβάτι, ή οποιοδήποτε άλλο έπιπλο έχετε ονειρευτεί, στα χέρια μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

100% HAND MADE

Στην Elviox ltd δημιουργούμε χειροποίητα μοναδικά έπιπλα για τον πελάτη. Κατασκευάζουμε έπιπλα από μασίφ ξυλεία τα οποία είναι ανθεκτικά στο χρόνο.

Η ενασχόληση της οικογένειας Αναστασιάδη με το ξύλο ξεκίνησε το 1977 από τον τότε ιδρυτή Ιωάννη Αναστασιάδη. Εν συνεχεία ανέλαβε η σύζυγος του Ελευθερία Αναστασιάδου τη διοίκηση της εταιρείας και το 2002 τα σκήπτρα παραδόθηκαν στους υιούς της οικογένειας Πέτρο και Σάββα Αναστασιάδη όπου μετέτρεψαν την επιχείρηση του πατέρα και μέντορα τους, σε μία κάθετη μονάδα επεξεργασίας ξύλου.

Η παραγωγική διαδικασία της Elviox ltd ξεκινάει από την πρίση και την ξήρανσης του κορμού και καταλήγει μετά από τα απαιτούμενα στάδια της παραγωγής στο τελικό προϊόν, το οποίο μπορεί να είναι: η ξυλεία που απαιτείται για να κατασκευάσουμε ένα ξύλινο κιόσκι, μία αναπαλαίωση χώρων, μία βεράντα, μία στέγη, μία σκάλα, ένα τραπέζι, μία τραπεζαρία, μία ραφιέρα - βιβλιοθήκη , κρεβατοκάμαρα, έπιπλο τηλεόρασης, συνθέσεις κ.α.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις παραγωγής και οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας βρίσκονται στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης σε ένα ιδιόκτητο άρτια εξοπλισμένο βιομηχανικό χώρο συνολικού εμβαδού 20.000 τετρ. μετρ. Ενώ ο εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

EΡΓΑ

Η Elviox είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία αναλαμβάνει παντώς τύπου κατασκευές ακόμα και ειδικών διατομών όπως στέγες εργοστασίων, μουσείων και διατηρητέων κτιρίων από μασίφ και μόνο ξυλεία. Αναλαμβάνουμε έργα όπως αναπαλαιώσεις κτιρίων, βεράντες, κιόσκια, πέργκολες, ξύλινες σκάλες, επενδύσεις, τοίχων, πατώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ξύλινα σπίτια, εξέδρες, ξύλινες ξαπλώστρες κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

H Elviox Ltd κατασκευάζει έπιπλα από μασίφ ξυλεία καστανιάς, καρυδιάς, μέλιου, δρυός, οξυάς και πεύκης στο χρωματισμό που επιθυμεί ο πελάτης. Η ξυλεία που χρησιμοποιείται είναι ξηραντηρίου υγρασίας 8-10% και είναι απαλλαγμένη από τεχνικά ελαττώματα. Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα έπιπλα καθώς επίσης και να κατασκευάσουμε από την αρχή αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ