Έργα

Η Elviox είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία αναλαμβάνει παντός τύπου κατασκευές ακόμα και ειδικών διατομών όπως στέγες εργοστασίων, μουσείων και διατηρητέων κτιρίων από μασίφ και μόνο ξυλεία.
Αναλαμβάνουμε έργα όπως αναπαλαιώσεις κτιρίων, βεράντες, κιόσκια, πέργκολες, ξύλινες σκάλες, επενδύσεις τοίχων, πατώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ξύλινα σπίτια, εξέδρες, ξύλινες ξαπλώστρες κ.α.

CUSTOM MADE

Μιλήστε με το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Elviox για να γίνει το έπιπλο σας πραγματικότητα. Η παραγωγική διαδικασία της Elviox ltd ξεκινάει από την πρίση και την ξήρανσης του κορμού και καταλήγει μετά από τα απαιτούμενα στάδια της παραγωγής στο τελικό προϊόν, το οποίο μπορεί να είναι: η ξυλεία που απαιτείται για να κατασκευάσουμε ένα ξύλινο κιόσκι, μία αναπαλαίωση χώρων, μία βεράντα, μία στέγη, μία σκάλα, ένα τραπέζι, μία τραπεζαρία, μία ραφιέρα - βιβλιοθήκη , κρεβατοκάμαρα, έπιπλο τηλεόρασης, συνθέσεις κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

H Elviox Ltd κατασκευάζει έπιπλα από μασίφ ξυλεία καστανιάς, καρυδιάς, μέλιου, δρυός, οξυάς και πεύκης στο χρωματισμό που επιθυμεί ο πελάτης. Η ξυλεία που χρησιμοποιείται είναι ξηραντηρίου υγρασίας 8-10% και είναι απαλλαγμένη από τεχνικά ελαττώματα. Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα έπιπλα καθώς επίσης και να κατασκευάσουμε από την αρχή αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ